Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Positive Discipline voor ouders (Utrecht)

maart 28 - 19.30 - 21.30

€249

De Positive Discipline cursus is voor ouders die praktische tools en vaardigheden willen leren om respectvol met kinderen om te gaan en in verbinding te blijven.

Je leert positief omgaan met je kinderen wanneer zij niet luisteren en niet mee willen werken, en hoe je effectief grenzen stelt en consequent kunt zijn. Met behulp van theorie en oefeningen gaan we dieper in op thema’s zoals driftbuien, ruzies, machtsstrijd, niet willen eten, niet willen slapen, huiswerk discussies en vele andere frustraties waar je als ouder mee te maken krijgt.

Door deze interactieve cursus te volgen, en te oefenen met het materiaal, zal je meer vertrouwen krijgen in je rol als ouder. Je leert je te verplaatsen in je kind en dit inzicht te gebruiken om manieren te vinden die wél werken. Uiteindelijk met als doel meer rust en plezier thuis.

De cursus wordt gegeven door: Rieke Huijgen en Susanne Waal

Doelgroep: De cursus is voor ouders/verzorgers van alle kinderen. Door onze werkervaring met (hoog)begaafde kinderen, nodigen wij daarnaast ook juist ouders/verzorgers van deze kinderen uit om deel te nemen.

Data: 28 maart 2023, 4, 11, 18 april, 9 en 16 mei

Tijd: 19:30 – 21:30 uur

Lokatie: Hoograven, Utrecht

Prijs: €249 per persoon

Tip: Volgt je partner de cursus met je mee, dan betaalt deze slechts €99

Cursus Positive Discipline voor ouders (Utrecht)

Gegevens

Datum:
maart 28
Tijd:
19.30 - 21.30
Kosten:
€249
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
http://www.relevantebegeleiding.nl

Organisator

Rieke Huijgen
E-mail:
relevantebegeleiding@gmail.com