Wil jij zelf met Positive Discpline werken? Doe dan mee aan een van de opleidingen in Positive Discipline!

POSITIVE DISCIPLINE PARENT EDUCATOR

De tweedaagse opleiding tot Positive Discipline Parent Educator, officieel Teaching Parenting the Positive Discipline Way genoemd, biedt een stap voor stap benadering om oudercursussen te starten en te begeleiden volgens de Positive Discipline methode op een ervaringsgerichte manier. Je oefent met en ontvangt materialen om een cursussen te bieden met deze effectieve en verbindende methode. Je leert in twee dagen waarom kinderen doen wat ze doen en ouders handvatten te bieden om hier op een constructieve manier mee om te gaan. Je leert de ervaringsgerichte oefeningen en activiteiten begeleiden en veel tools en tips.

Deze tweedaagse opleiding is erkend door het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) en mocht je als professional daarbij aangesloten zijn dan ontvang je voor deze opleiding 21 SKJ punten.

POSITIVE DISCIPLINE CLASSROOM EDUCATOR

Positive Discipline in de klas, de tweedaagse opleiding tot Positive Discipline Classroom Educator biedt leerkrachten en teamleden van scholen een programma dat gebruikt kan worden om met kinderen te werken aan het ontwikkelen van hun vaardigheden en om te werken aan een goede basis voor samenwerking in de klas.

Tijdens de opleiding oefenen we met het rijke Positive Discipline materiaal voor in de klas. De kerncompetenties en essentiële vaardigheden die je wil helpen ontwikkelen bij de leerlingen in je klas of op school worden behandeld. We behandelen ervaringsgerichte oefeningen en activiteiten om kinderen te leren samenwerken, communiceren, empathie en respect te tonen en hun SEL vaardigheden te vergroten Je leert hoe je het effectieve en verbindende Positive Discipline Klassenoverleg kunt inzetten om uitdagingen en problemen te bespreken en de kracht van de groep te gebruiken om een fijne leeromgeving te creëren. Tijdens de opleiding is er ook aandacht voor jouw eigen ontwikkeling.

Meer informatie

Deze opleidingen worden gegeven door gecertificeerde Positive Discipline Trainers. Na deelname ontvang je een certificaat van de internationale Positive Discipline Association.

Kijk voor data op de agenda of neem contact met ons op voor meer informatie.

Agenda