WELKOM

Samen vormen wij het Positive Discipline Netwerk Nederland / Vlaanderen. Als deelnemers van het Positive Discipline Netwerk Nederland / Vlaanderen proberen wij zoveel mogelijk de principes van Positive Discipline in onze houding en werk te weerspiegelen.

POSITIVE DISCIPLINE ASSOCIATION (INTERNATIONAAL)

Als deelnemer aan dit netwerk ben je tevens lid van de Positive Discipline Association (PDA). Je vindt de website van de PDA hier. Mocht je nog geen account hebben aangemaakt bij hen dan kun je dat hier doen. Geef aan dat je deelnemer bent van het Positive Discipline Netwerk Nederland / Vlaanderen.

MISSION VISION PURPOSE CORE

De Positive Discipline Association is de officiële certificerende organisatie van Positive Discipline trainingen. Van gecertificeerde Trainers wordt verwacht dat zij zich op een professionele manier gedragen en zich houden aan professionele normen die zijn afgestemd op de Missie, Visie, Doel en Kernwaarden van de Positive Discipline Association. Deze ‘Mission, Vision, Purpose and Core Values‘ zijn hier te vinden in origineel Engels en hier in de Nederlandse vertaling daarvan.
Gecertificeerde Trainers zijn verplicht een actief lidmaatschap van de Positive Discipline Association te onderhouden en deel te nemen aan professionele ontwikkeling.

De handelingen van gecertificeerde Positive Discipline Trainers moeten een positieve weerspiegeling zijn van de Association en in overeenstemming zijn met het curriculum en de Ethische Code van de Positive Discipline Association. De PDA behoudt zich het recht voor om certificering op te schorten indien feedback van deelnemers de noodzaak van extra professionele ontwikkeling rechtvaardigt of indien er sprake is van gedrag dat Positive Discipline niet op een professionele manier vertegenwoordigt. De Ethische Code is hier te vinden in origineel Engels (Code of Ethics) en hier in de Nederlandse vertaling daarvan.

VERDIEPINGSTRAININGEN

Aankondiging verdiepingstraining Positive Discipline voor ouders van tieners

Agenda